Speciaal voor Kaatje !

Speciaal voor Kaatje !

Route van onze reis

dinsdag 30 november 2010

Dag 18: Een raadseltje ...

Emotioneel, zo kan je ons afscheid van Hiro wel noemen. De voorbije 17 dagen werden we door Hiro overal naar toe gevoerd of afgehaald, we zijn uitgenodigd geweest bij zijn vrienden en familie en we kregen Japan zelfs vanuit een 'insidersblik' te zien, maar deze middag werden we door hem voor een laatste keer in de witte Lexus gevoerd. Gepakt en gezakt werden we op de luchthaven Narita afgezet nadat we onze telefoongegevens en mailadressen hadden uitgewisseld met de belofte om het contact te onderhouden.

Tijdens onze reis hebben we zowel de natuur als de cultuur van Japan opgesnoven, we hebben genoten van elk moment!




Maar vandaag verlaten we Japan en trekken we verder oostwaarts op zoek naar cacao en een kalender.



Een vleugje mysterie zal ons tijdens het vervolg van de reis in de ban houden. We weten wel dat we gedurende 12u55 op het vliegtuig zullen zitten vooraleer we onze bestemming zullen bereiken. De luchtvaartmaatschappij waarmee we vliegen is bekend om haar stiptheid; slechts Aeroflot doet het wereldwijd beter !
Er zit een tijdsverschil van 15 uren tussen ons vertrekpunt en onze eindbestemming en als we onze vliegtijd hiervan aftrekken, dan winnen we ongeveer 2 uur.
Opnieuw zullen cultuur en natuur hand in hand gaan.

Benieuwd naar onze bestemming ? Blijf ons volgen ...

1 opmerking:

  1. Hehe, Mitchy, nu maak je me wel héél erg benieuwd hoor??? :)
    Ik heb heel erg genoten van deze fantastische rondreis doorheen Japan :) De inwijding in de vele tradities, rituelen, typische gebruiken en de cultuur van Japan was voor mij een ware belevenis! Thanks Mitchy ;)

    BeantwoordenVerwijderen